6 forretter som passer til lam

Står for eksempel lammestek eller fårikål på menyen? Her gir vi deg de beste forrettene til lam.

Når du skal velge forrett til lammemiddagen, passer det perfekt å fortsette med høstens beste råvarer. Her kommer det en liste over hvilke forretter som gjør lammemiddagen komplett.

For å gjøre valget litt enklere, så kan du ha som regel at hvis du har mektig tilbehør som for eksempel gratinerte poteter og fløtesaus til lammet, bør du velge en lett og frisk forrett og dessert.

Mandelpotetsuppe

Ingenting er som en god, varm mandelpotetsuppe. En veldig spennende oppskrift som er ypperlig som forrett.  

Oppskrift på mild og kremet mandelpotetsuppe med krydret pølse her.

Sellerirotsuppe

En silkemyk og mettende sellerirotsuppe med smaksrike og sprøstekte biter av chorizo er ypperlig som forretts og smaker ekstra godt nå når høsten kommer.

Prøv denne deilige sellerisuppa, oppskrift finner du her

Løksuppe 

Har du brød som begynner å bli tørt? Hva med å lage denne gode løksuppen, gratinert med brød og ost.

En enkel og smaksrike suppe og oppskrift finner du her

Kongekrabberull i jordskokksuppe

Smakfull rett med spennende råvarer. Jordskokk har en spennende, søt og nøtteaktig smak som sammen med kongekrabbe utgjør en fantastisk forrett.

Jordskokksuppe er en god forrett i seg selv, men i denne oppskriften kan du gjerne bruke stekte kamskjell for å heve smaken. 

Gratinert krabbeskjell 

Krabbe er en klassisk forrett som passer godt når du har selskap. Gratinert krabbeskjell er en klassisk måte å tilberede krabben på når du ønsker en variasjon til naturell krabbe. 

Denne oppskriften på gratinert krabbe er enkel og veldig god. 

Krabbesalat i avokado 

Krabbesalat i avokado er en av de enkleste forrettene du kan lage og som passer godt før en litt kraftig hovedrett. Når alle de gode smakene er blandet sammen, er retten ferdig!

Oppskrift her