Dette er forskjellen på de ulike brødene våre

Dette er forskjellen på de ulike brødene våre

Hos MENY finner du et stort utvalg av brødvarer, slik at du enkelt kan finne akkurat det brødet du leter etter.

Det er lite som slår nystekt, ferskt brød! Alle våre brød er nystekt samme morgen, og mange av brødene er ferdigstekt i butikken. Dette gir brødene en knasende skorpe og supersaftig kjerne.

Hos MENY får du brød i seriene Håndlagd, Jacobs Utvalgte og MENY. Alle disse brødene stekes i butikk hver dag, og passer til både store og små anledninger, søndagsfrokost og til enkel kveldsmat.

Høy standard på råvarer og produksjonsmetoder sikrer at alle våre brød er saftige, smaksrike og av ypperste kvalitet.
Camilla Ihle Christiansen, kategoriansvarlig for brød

Jacobs Utvalgte brød

Dette er brødene du bør se etter dersom du ønsker brød til spesielle anledninger, eller når du skal kose deg litt ekstra. Brødene må gå gjennom et nåløye av kvalitetssikring for å kunne tilhøre Jacobs Utvalgte-serien.

Alpebrødet fra Jacobs Utvalgte er en fast gjest på frokostbordet for mange Alpebrødet fra Jacobs Utvalgte er en fast gjest på frokostbordet for mange
Emblem
Ferskt brød hver dag? Velg ditt favorittbrød, få det skåret i brødskjæremaskinen og legg det i fryseren. Da kan du bare tine opp brødskiver etter behov.

MENY-Lauget har vært engasjert i utviklingen av Jacobs Utvalgte, og har smakt seg fram til oppskriftene vi bruker i dag. Det har resultert i saftige brød av høy kvalitet med unik smak og sprø skorpe.

Prøv  en av bestselgerne fra Jacobs Utvalgte

  • Alpebrød har en karakteristisk twist-form, og en saftig, sødmefull smak.
  • Speltbrød er bakt med 100% speltmel, og er perfekt sammen med posteier og myke oster.

 

Få brød fra Jacobs Utvalgte levert på døren:

Stek dem hjemme, så kan du nyte nystekt brød når som helst. Stek dem hjemme, så kan du nyte nystekt brød når som helst.
Emblem
Du får kjøpt halvstekte brød i Håndlagd, Jacobs Utvalgte og MENY-serien? Stek dem hjemme, så kan du nyte nystekt brød når som helst. De kan også kjøpes frosne hvis de ikke skal brukes med en gang.
Kjøp «Gårsdagens brød» til kun 15 kr

Kjøp «Gårsdagens brød» til kun 15 kr

Brød er blant varegruppene med høyest matsvinn i norske matbutikker. For å bidra til mindre matkasting, har MENY siden 2017 satt ned prisen på gårsdagens brød. Bakervarer settes også ned i pris nær stenging.

Håndlagde brød

Våre Håndlagde brød er et resultat av gode råvarer, og kunnskap og lidenskap for gode bakevarer. Franske bakere med lang erfaring lager hvert brød for hånd hos Håndverksbakeriet til United Bakeries i Oslo.

De fleste brødene er bakt på surdeig, og all deig får minst 11 timer hevetid. Da får den gode smaken tid til å utvikle seg, og sikrer at brødene blir saftige og smakfulle. Brødene er helt uten tilsetningsstoffer.

Emblem
Har brødet blitt tørt? Lag sprø krutonger, arme riddere eller müsli av restene! På denne måten bidrar du til en bittelitt mer bærekraftig verden.

Prøv en av bestselgerne fra Håndlagd-serien:

  • Fint landbrød er lyst og luftig med en ekstra sprø skorpe. Perfekt til salat, skalldyr og ost.
  • Surdeigsbrød med frø har den gode surdeigsmaken og er bakt med gresskar- og solsikkekjerner. Brødet egner seg spesielt godt til supper og gryteretter.
  • Surdeig 100% er bakt helt uten gjær, kun med surdeig. Ekstra smaksrik og perfekt ved siden av supper og gryter.

Få våre beste brød levert hjem:

Brødene i Håndlagd-serien får du kun hos MENY.
Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Prøv våre aller beste nystekte brød med knasende skorpe, supersaftig kjerne og utrolig god smak. Brødene våre er i verdensklasse, helt uten tilsetningsstoffer og de stekes hver dag i våre bakerier.

MENY-brød

Under MENY-merket finner du hverdagsbrød av god kvalitet. Uansett om det er til frokost, kveldsmat eller i matpakka, har vi et brød som passer perfekt

Brødene fra MENY er saftige og gode på smak, og i det store utvalget finner du også alt fra grov kneipp til Møllebrød bakt på økologisk mel.

Med brødene fra MENY får du perfekte hverdagsbrød

Prøv en av våre bestselgere:

  • Grovt bondebrød er en hverdagsklassiker bakt på hvete, rug og havre. En familiefavoritt som er barnevennlig.
  • Spesialloff med valmuefrø er perfekt til skalldyr, suppe, tapas eller arme riddere.

Godt, nystekt hverdagsbrød fra MENY levert hjem