Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Prøv våre aller beste nystekte brød med knasende skorpe, supersaftig kjerne og utrolig god smak! Brødene våre er i verdensklasse, og de stekes hver dag i våre bakerier.

Håndverksbrødene er et resultat av gode råvarer, fransk lidenskap og kjærlighet for gode bakervarer. De franske bakerne baker alle brødene for hånd i håndverksbakeriet til United Bakeries.

Emblem
De aller fleste brødene er bakt med surdeig og alle deigene får hele 11-13 timer hevetid! Da får smaken tid til å utvikle seg, og brødene blir utrolig saftige.

Det brukes norsk korn og mel så langt det lar seg gjøre og et tett samarbeid med Stangeland Mølle gjør det mulig å få steinmalt de beste norske råvarene til disse brødene. 

Nystekt brød i butikk

De håndformede brødene, som Landbrød og Surdeigsbrød, bakes i steinovn, mens de formstekte brødene som Markaspelt bakes i ordinær bakerovn.

Det siste trinnet i stekeprosessen gjøres i butikkbakeriene våre. Slik har vi mulighet til å tilby saftige og smakfulle brød fra Håndverksbakeriet over hele landet.

Dette er brød i verdensklasse som vi er utrolige stolte over å kunne tilby alle kundene våre!

 

Se etter et av disse brødene neste gang du er hos MENY:

  • Fint Landbrød
  • Grovt Landbrød
  • Grovt Solsikkebrød
  • Surdeigsbrød m/Frø
  • Markaspelt
  • Sport Speltbrød
  • Grovt Byggbrød
  • Halvgrovt Landbrød
  • Smørloff
  • Bondebrød med surdeig
  • Surdeigsbrød 100%
  • Twistbrød med sesam
  • Fjellbrød
  • 4-kornbrød
  • Fin Baguette m/Frø
  • Baguette Multifrø
  • Focaccia tomat & oliven
  • Focaccia Ost & Løk
  • Rundstykker fine
  • Rundstykker med sesam
  • Rundstykker med frø

Våre bestselgere

Visste du at du kan kjøpe halvstekte brød hos MENY? På den måten kan du steke dem ferdig hjemme, og ha rykende varme, nystekte brød til frokost! Halvstekte brød skal stekes i 15-20 min i forvarmet varmluftsovn på 180 grader.