Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Nystekte, håndlagde brød hos MENY

Prøv våre aller beste nystekte brød med knasende skorpe, supersaftig kjerne og utrolig god smak! Brødene våre er i verdensklasse, helt uten tilsetningsstoffer og de stekes hver dag i våre bakerier.

Håndverksbrødene er et resultat av gode råvarer, fransk lidenskap og kjærlighet for gode bakervarer. De franske bakerne baker alle brødene for hånd i håndverksbakeriet til United Bakeries.

Emblem
De aller fleste brødene er bakt med surdeig og alle deigene får hele 12-24 timer hevetid! Da får smaken tid til å utvikle seg, og brødene blir utrolig saftige.

Smak våre aller beste brød

Surdeig og norsk korn

De fleste brødene i denne serien bakes med surdeig og en liten mengde gjær. Håndlagd surdeig 100% bakes kun med surdeig. Det brukes norsk korn og mel så langt det lar seg gjøre, og et tett samarbeid med Stangeland Mølle gjør det mulig å få steinmalt de beste norske råvarene til disse brødene. 

Nystekt brød i butikk

De håndformede brødene, som Landbrød og Surdeigsbrød, bakes i steinovn, mens de formstekte brødene som Markaspelt bakes i ordinær bakerovn.

Det siste trinnet i stekeprosessen gjøres i butikkbakeriene våre. Slik har vi mulighet til å tilby saftige og smakfulle brød fra Håndverksbakeriet over hele landet.

Dette er brød i verdensklasse som vi er utrolige stolte over å kunne tilby alle kundene våre!
Hos MENY stekes brødene i butikk samme dag. Hos MENY stekes brødene i butikk samme dag.

Se etter brød merket med "håndlagde brød" neste gang du handler hos MENY:

Emblem
Husk at du også kan be om halvstekt brød i butikken og steke det hjemme. Halvstekte brød skal stekes i 8-10 min i forvarmet varmluftsovn på 210 grader.