Nystekte, håndlagde brød hos MENY
Prøv våre aller beste nystekte brød med knasende skorpe, supersaftig kjerne og utrolig god smak! Brødene våre er i verdensklasse, og de stekes hver dag i våre bakerier.
Håndverksbrødene er et resultat av gode råvarer, fransk lidenskap og kjærlighet for gode bakervarer. De franske bakerne baker alle brødene for hånd i håndverksbakeriet til United Bakeries.
De aller fleste brødene er bakt med surdeig og alle deigene får hele 11-13 timer hevetid! Da får smaken tid til å utvikle seg, og brødene blir utrolig saftige.
Det brukes norsk korn og mel så langt det lar seg gjøre og et tett samarbeid med Stangeland Mølle gjør det mulig å få steinmalt de beste norske råvarene til disse brødene.
Nystekt brød i butikk
De håndformede brødene, som Landbrød og Surdeigsbrød, bakes i steinovn, mens de formstekte brødene som Markaspelt bakes i ordinær bakerovn.
Det siste trinnet i stekeprosessen gjøres i butikkbakeriene våre. Slik har vi mulighet til å tilby saftige og smakfulle brød fra Håndverksbakeriet over hele landet.
Dette er brød i verdensklasse som vi er utrolige stolte over å kunne tilby alle kundene våre!
Se etter et av disse brødene neste gang du er hos MENY:
- Fint Landbrød
- Grovt Landbrød
- Grovt Solsikkebrød
- Surdeigsbrød m/Frø
- Markaspelt
- Sport Speltbrød
- Grovt Byggbrød
- Halvgrovt Landbrød
- Smørloff
- Bondebrød med surdeig
- Surdeigsbrød 100%
- Twistbrød med sesam
- Fjellbrød
- 4-kornbrød
- Fin Baguette m/Frø
- Baguette Multifrø
- Focaccia tomat & oliven
- Focaccia Ost & Løk
- Rundstykker fine
- Rundstykker med sesam
- Rundstykker med frø