Årets Ostekake 2021: 2. plass til Jacobs Utvalgte juleostekake

Årets Ostekake 2021: 2. plass til Jacobs Utvalgte juleostekake

Publisert 24. november 2021
Glad i ostekake? Jacobs Utvalgte ostekake med pepperkakebunn og gløggelé er en spennende ostekake som garantert vil skape julestemning. I tillegg kom den på 2. plass i Årets Ostekake 2021 - dette er kaken du bør prøve til jul!

14 ostekaker konkurrerte om den gjeve tittelen "Årets Ostekake". TINE smakte seg fram til vinnerne, og Jacobs Utvalgte ostekake ble kun slått av restaurant og konditori Sirkus Renaa fra Stavanger. 

En tradisjonell ostekake, men med en innovativ smakskombinasjon som garanterer julestemning.
- Dommerkommentar, Årets Ostekake 2021

Ostekake med julesmak

Ostekaken er bakt med kjeks- og pepperkakebunn. Med ekte meierismør blandet inn blir bunnen ekstra god. 

Ostekremen har en frisk, søt smak av mandarin og hele kaken er toppet med gløggele. Den er pyntet med julepynt og en liten pepperkakemann i sjokolade som prikken over i-en på denne julekaken. 

Emblem
Nå får du 3 for 2 på alle Jacobs Utvalgte-produkter. Plukk og miks dine favoritter og få 33% avslag på alle 3!

Lages av erfarne konditorer

Ostekaken lages av Bakehuset, som også lager våre lekre bestillingskaker, småkaker og flere andre søte fristelser. Alle kakene lages for hånd - også denne lekre ostekaken.

Med gløggele og julepynt er dette en kake som gir mye julestemning! Med gløggele og julepynt er dette en kake som gir mye julestemning!

Da kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at kaken kom på pallplass i svært godt selskap blant andre restauranter og konditorier. 

Se vårt store utvalg av bestillingskaker

Selskap? Få lekre kaker levert rett hjem