Kvalitetsfôr for hund og katt

Kvalitetsfôr for hund og katt

Publisert 15. februar 2019
Nå finner du et helt nytt merke med dyremat til hund og katt hos MENY! Fauna er utviklet med fokus på kjærlighet til dyrene og av råvarer av høy kvalitet.

Det nye kvalitetsfôret fra Fauna, tar utgangspunkt i at ingen kjæledyr er like.

Næringsbehovet  til dyrene endrer seg med alder og aktivitetsnivå. Derfor har Fauna en serie produkter som gjør det enkelt å tilpasse fôret etter dyrets livssyklus og livsstil. 

Border collien Ollie og podenco andaluzen Popsy er Faunas firbente ambassadører. Border collien Ollie og podenco andaluzen Popsy er Faunas firbente ambassadører.

I utviklingen av Fauna har fokuset vært:

  • Gode og sporbare råvarer.
  • Et sortiment tilpasset hundens og kattens ernæringsbehov.
  • Kjærlighet og respekt for dyrene og naturen.

Fôret utvikles av eksperter med lang erfaring.

Vi har foret mye forskjellig da Ollie er vanskelig i matveien, men Fauna er maten som falt i smak!

Faunas produkter til hund

Hunder har et stort behov for å få tilpasset fôret, spesielt på bakgrunn i alder og aktivitetsnivå. Derfor har vi valgt å ha flere typer tørrfôr som til valp, liten hund, aktiv hud og voksen hund.
 

Kattene Kassie og Meeko. Kattene Kassie og Meeko.

Til katt 

Fauna har et godt og velsmakende utvalg av produkter med høy kvalitet til kattunge og voksen katt, både for tørrfôr og våtfôr:
 


Serien består av både tørrfôr og våtfôr:

Fauna tørrfôr er basert på en blanding av lett fordøyelig protein fra fisk, bønner, kylling og laks. Søtpotet er rik på antioksidanter og en utmerket kilde til fiber. Omega-3 og -6 fettsyrer gir en glansfull pels.

Fauna våtfôr er basert på gode råvarer som tunfisk, laks, storfe, kylling, kalkun, grønnsaker og bær. I Fauna våtfôr brukes norsk laks, samt kylling og storfe fra små, lokale bønder i Spania.