Vaskeserie som er snill mot miljøet

Vaskeserie som er snill mot miljøet

Publisert 12. februar 2019
Den nye vaskeserien RentHjem er en serie produkter som tar vare på hjemmet ditt og miljøet. Serien omfatter produkter til tøyvask, rengjøring av bad, kjøkken og resten av hjemmet.

I utviklingen av serien er det først og fremst lagt vekt på at produktene skal være effektive slik at rengjøring og tøyvasken skal gå så raskt og enkelt som mulig.

I tillegg er produktene tilsatt naturlige, friske dufter som gir hjemmet ditt en fantastisk duft etter rengjøringen.

3 for 2 på alle kluter fra RentHjem-serien


Miljømerket Svanen og Vegansk

Det har vært stort fokus på miljøet og derfor er alle flaskene laget av gjenbruk av resirkulert plast som kan resirkuleres og brukes på nytt.

13 av produktene oppfyller de strenge kravene til Miljømerket Svanen, og er merket med Svanemerket. Det er også benyttet grønn kjemi så langt det er mulig, og 9 av produktene er derfor godkjent og merket med Vegan.

RentKjøkken

Produktene til rengjøring av kjøkkenet er merket med RentKjøkken. Serien består av rengjøringsspray til kjøkken og oppvasksåpe som gir effektiv rengjøring av kjøkkenet og oppvasken samtidig som produktene har en deilig, naturlig duft.

Alt-i-ett tabletter til oppvaskmaskin gjør doseringen enkel og gir skinnene rent resultat. I tillegg inneholder serien 5-pakk med chiffokluter, kjøkkenklut i mikrofiber som effektiv fjerner smuss og smuler og kjøkkenhåndkle i mikrofiber som er spesielt godt egnet for glass og andre blanke gjenstander.

RentTøy

Tøyvaskserien RentTøy består av flytende tøyvaskprodukter til farget tøy og en variant for sensitiv hud uten parfyme i tillegg til et spesial produkt for finvask som ull og slike.

Du finner også tre pulvervarianter for farget tøy og hvitt tøy samt ett vaskepulver uten parfyme.

Handle RentTøy i nettbutikken:

RentHjem

Produktene merket med Unik RentHjem er universalprodukter for rengjøring av hele hjemmet.

Serien inneholder universalspray for effektiv rengjøring av glass, speil og andre blanke overflater og som har en frisk, lett duft, allrent som gir et rent resultat og etterlater en deilig duft.

Du finner også gulvklut i microfiber med en grov strikk som effektivt fanger opp små og store partikler, microfiber glassklut som gir et skinnende blankt resultat uten skjolder og 2-pakk med strikkeklut.

Alt du trenger til husvasken:

Rent Bad

Unik RentBad består av baderomsspray, WC-rens med frisk, deilig duft og microfiberklut med vaffelstrikk som gir god rengjøringseffekt og fjerner smuss og støv.

Gjør baderomsrengjøringen til en lek: