Stort utvalg sjokoladekalendere for barn og voksne

Stort utvalg sjokoladekalendere for barn og voksne

Er du eller barna ekstra glad i sjokolade? Start hver dag i desember med en deilig sjokoladebit! Her er vårt store utvalg sjokoladekalendere for både små og store sjokolademomser.

Sjokoladekalenderen er en juletradisjon for mange. Noen sverger til den klassiske varianten med små, firkantede sjokolader, mens andre ønsker seg kalender med håndlaget sjokolade som passer perfekt til en kopp kaffe i sofaen.

Uansett hvilken sjokoladekalender du foretrekker, har MENY en kalender som passer deg.

Klassisk sjokoladekalender

Dette er gjerne den første sjokoladekalenderen mange får som barn, og er er en viktig juletradisjon for mange. Noen skal kun ha denne, andre har denne typen i tillegg til en pakkekalender eller godterikalender.

Hver luke inneholder en liten sjokoladebit av melkesjokolade med et koselig, julete motiv. Denne kalenderen passer like godt til både voksne og barn

Klassisk Kinder julekalender

Denne julekalenderen er kanskje mest populær blant barna, og består av 24 luker fylt med deilig Kinder-sjokolade. Her finner du alt fra sjokoladenisser til hele sjokolader og mange typer Kinder-sjokolade i ulike størrelser. 

Kinder julekalender er beregnet for barn, men er like aktuell for voksne som elsker den gode Kinder-sjokoladen. 

Kinder kalenderhus

Kinders adventkalender kommer i en unik form og koselige, julete detaljer. Perfekt for den som vil ha en dekorativ kalender fylt med nøttete og søt Kinder-sjokolade.

Kalenderen passer like godt for voksne og barn.

Smarties adventskalender fra Nestlé

Smarties sjokoladekalender er en svært populær julekalender, spesielt for barna. 

Kalenderen inneholder mer enn de kjente sjokoladepalettene! Bak lukene finner man blant annet større sjokoladefigurer som er hule inni og som inneholder små smarties og annet godt. 

Melkefri og vegansk sjokoladekalender

Ja, du leste riktig! Selv om du er allergiker eller veganer, kan du fremdeles nyte en deilig sjokoladebit hver dag fram til jul. 

Julekalenderen er fri for melk, gluten og nøtter og inneholder økologisk og Fairtrade-sertifisert kakao. Denne kalenderen passer like godt til barn som til voksne.

Dumle julekalender

En favoritt blant både store og små! Dumle er tilbake med en koselig julekalender fylt med herlig karamell og sjokolade. Finnes det en bedre måte å starte dagen på i desember? 

Lindt Teddy sjokoladejulekalender

Denne tradisjonelle julekalenderen fra Lindt er fylt med 24 biter sjokolade av høy kvalitet, som garantert vil gjøre julen enda hyggeligere. Med søte og stemningsfulle julemotiv av teddybjørner er dette en favoritt blant både barn og voksne.

Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember

Sjokoladekalendere for voksne

Man blir aldri for gammel til sjokolade, men man har ofte lyst på litt mer komplekse smaker, spennende konsistenser og kvalitetsråvarer i sjokoladen. 

After eight julekalender

En nykommer blant adventskalenderne i år, er denne sjokoladekalenderen fylt med after eight i spennende former og fasonger. Et must for de som elsker After eight og annen mintsjokolade!

Ferrero Rocher julekalender

En perfekt julekalender for Ferrero Rocher-elskeren! Bak lukene finner du lekre sjokoladekuler med nøtter i tre forskjellige smaker: Klassisk melkesjokolade, mørk sjokolade og hvit sjokolade.

Denne kalenderen passer best til voksne eller større barn. 

Sjokoladekalender fra Jentene på tunet

Julelykke kaller de sin lekre sjokoladekalender med lokal, håndlaget sjokolade fra Selbu. Kalenderen inneholder 24 smakfulle godbiter i førjulsstria. 

Sjokoladekalenderen egner seg best til voksne, og passer godt til en god kopp kaffe.

Jacobs Utvalgte sjokoladekalender

En luksuriøs sjokoladekalender med lekker, håndlaget sjokolade av svært høy kvalitet. Bak lukene finner du blant annet hvit sjokolade med lakristrøffel, mørk sjokolade med ristet nougat og flere andre fristelser.