Raske hverdagsmiddager i førjulstiden

Raske hverdagsmiddager i førjulstiden

i førjulstiden er det mye hyggelig som skal skje, med både juleforestillinger og juleavslutninger, pepperkakebaking, juleverksted og familiebesøk. Da ønsker vi oss gode, men raske middager. Og vi i MENY, vi løser middagen for deg.

For at du skal få mer tid til de gøyale førjulsaktivitetene, har vi utviklet flere gode middagsløsninger for deg. Kjøp gode baser, sauser og tilbehør for raske og gode middager, kjøp helt ferdige retter som kun skal varmes, eller finn noe godt i varmeskapet som du kan spise på farten. Da kan du bruke mindre tid på kjøkkenet, og mer tid sammen med venner og familie. 

 

Enkel førjulsmiddag på 20 minutter

Ukens Middag er en serie hverdagsmiddager som består av bare fire varer, og som er ferdig på under 20 minutter.

Hver uke gir vi deg to nye raske middagsalternativer – en kjøttrett og en fiskerett, og det beste av alt: vi har samlet alt du trenger i én disk. Du kan også bestille middagene i nettbutikken og få alt du trenger levert på døren. 

Nakkekoteletter med julesaus og rødkål blir en garantert «vinner» i begynnelsen av desember. Denne middagen gir deg en liten forsmak på den store julemiddagen, uten at du må bruke mer enn 20 minutter på kjøkkenet.

Klikk her for å se flere middagstips på under 20 minutter

Enkel fiskewok

Wok er en klassiker, uansett årstid. I førjulstiden er det godt med enkle middager som kan varieres etter hva du har i skapet.

Plukker du med deg ferdig, fersk fiskewok fra fiskedisken, er middagen klar i en fei. Topp den med sweet and sour saus, hoisin eller teriyaki, og server med ris eller eggnudler. 

Fiskewoken lages hver dag i alle våre butikker, og består av gode biter av laks, steinbit og annen fisk, kokt scampi, grønn squash, rød, gul og grønn paprika, sukker-erter, minimais, purreløk og sitronpepper.

DEILIG FISKEWOK: Wok kan varieres i det uendelig, og er et godt middagsalternativ i en stressende førjulstid. DEILIG FISKEWOK: Wok kan varieres i det uendelig, og er et godt middagsalternativ i en stressende førjulstid.

Vår populære fiskewok og supper

Emblem
Har du rester? Da er wok et godt tips! Både fisk, skalldyr, hvitt og rødt kjøtt kan brukes i wok. Strimle det du har av kål og grønnsaker, og fres det raskt i en wok. Tilsett rester av fisk, skalldyr eller kjøtt i strimler og varm det sammen med resten. Server med nudler eller ris.

Enkel middag med nystekt ribbe

Skal du ha julelunsj og vil servere noe godt? Eller har du rett og slett bare lyst på ribbe på en hverdag? I hele førjulstiden finner du nystekt ribbe i varmeskapet. Denne smaker akkurat som du har laget det selv, så du kan kose deg med ribbe når du vil. 

Mange bestiller ferdig nystekt ribbe til julaften og. Ribben krydres av dyktige matarbeidere i butikken minst én dag før den skal i ovnen, og stekes til den er saftig og har sprø svor.

Nystekt ribbe: I hele førjulstiden finner du nystekt ribbe i varmeskapet. Nystekt ribbe: I hele førjulstiden finner du nystekt ribbe i varmeskapet.

Tilbehør

Server ribba med tradisjonelt tilbehør, som en mini julemiddag, eller lag en god sandwich eller burger til middag. Se tips under.

La noen andre lage middagen for deg

I våre butikker finnes et stort utvalg ferdige retter. Noen kan du spise kalde, noen varmes i butikk, og noen varmer du selv når det passer. På ekstra travle dager er disse supre, da får du ordentlig god mat, veldig enkelt.

Det finnes mange meninger om hvordan en skikkelig lasagne skal lages, men vår er laget med en ordentlig god kjøttsaus, med oregano, hvitløk, rødvin og modne tomater. Pastaplater, hvit ostesaus og tomatsaus ligger lagvis, og er toppet med deilig parmesan. Alt du trenger å gjøre er å varme den i ovnen i 18 minutter, eller i mikro i 4 minutter. Server sammen med salat og et godt brød fra Håndverksserien.

Vår ferdige lasagne er vår mest populære ferdigrett, og du får du både med og uten kjøtt. Vår ferdige lasagne er vår mest populære ferdigrett, og du får du både med og uten kjøtt.
Les mer om middagsløsninger i MENY her

Ta en kjøttfri dag i julen

Ta en kjøttfri dag i julen

Har du lyst på en kjøttfri middag med smaker av jul, eller kanskje du har en vegetarianer eller veganer i familien? Her får du våre beste tips og oppskrifter til smaksrik og kjøttfri julemat – til hverdag og fest!