Hvem er MENY-Lauget

Hvem er MENY-Lauget

MENY-lauget er dannet for å vise deg hva vi mener er det beste av det beste, og består av de beste iblant oss. Dette er MENY-ansatte som har en spesiell lidenskap for mat og verdifull dybdekunnskap i form av et fagbrev.

Noen er kokker, andre butikkslaktere, noen er best på bakervarer, og noen vet alt om fisk. Vi har noen kjøtteksperter, et par ostenerder, og de fleste har en ekstra dessertmage.

De representerer alle regioner i landet, og til sammen besitter de en unik kunnskap om mat. Det de har felles er et ekte engasjement, og en tro på at den som spiser bedre, lever bedre.

Eksperter fra våre butikker

 

MENY-Lauget er et håndplukket utvalg av eksperter som til daglig jobber i våre MENY-butikker.

Laugsmedlemmene er tett på kundene våre hver dag, og skal bringe dine ønsker inn i prosessen med produktutvikling og innovasjon. Slik skal de sikre at du som kunde får bedre produkter.

Velger du produkter godkjent og anbefalt av MENY-Lauget, får du det ypperste som er å få kjøpt av mat i Norge. For å komme gjennom nåløyet hos MENY-Lauget, er det en rekke krav som må oppfylles som går på smak, konsistens, utseende, lukt, kvalitet og historie. Resultatet er en serie produkter merket MENY Anbefaler.