Sliders - liten burger med mye smak

Sliders - liten burger med mye smak

Miniburgerne er både kosemat og fullverdig middag. Lek deg med en miks av spennende smaker, og la deg inspirere av gode oppskrifter neste gang du legger sliders på grillen. Her er alt du trenger å vite om miniburgere!

Grill eller stek miniburgerne hjemme og lag et gourmetmåltid med ulike toppinger. Vi har rågode sliders i ferskvaredisken og tilhørende brioche-miniburgerbrød. 

Disse små smaksbombene passer utmerket til forrett, tapas, koldtbord eller som et fullverdig grillmåltid.

Hva er sliders?

Denne amerikanske trendy burgeren så dagens lys på 1980-tallet, men det er først ganske nylig at nordmenn har fått øynene opp for denne lille burgeren. Dette er en trend som har kommet for å bli!

Prøv sliders på grillen:

Med mindre burgere kan du prøve ut flere toppinger, salater og sauser. Med mindre burgere kan du prøve ut flere toppinger, salater og sauser.

Mange har tenkt på sliders som barne-hamburgere. Selv om størrelsen passer fint i små barnehender, er disse små burgerne til alle. Spennende topping og gode råvarer er stikkord til en slider-suksess!

Dette er miniburgerene du finner i disken:

 • Angus slider
  Minivarianten av vår superpopulære Angusburger. Slideren består av rene, grovkvernede stykningsdeler som gir en perfekt burger - både i konsistens, saftighet og smak.
 • Chorizo slider
  En supersaftig burger med lett chorizo sting laget av grovkvernet Jæren Smak svinekjøtt. Krydret med røkt paprika, cummin, chili, hvitløk er dette en smakfull slider. Finnes i utvalgte butikker.
 • Jucy Lucy
  Dobbel chorizo slider med cheddarost i midten av burgeren. Perfekt for osteelskeren! Finnes i utvalgte butikker.

Angusburger – vår beste hamburger

Angusburger – vår beste hamburger

Ingenting slår grillmat om sommeren, og en saftig burger med luftig brød og frisk salat blir aldri feil! Den perfekte burgeren er laget av norsk Angus med nøyaktig 22 prosent fett, og du får den bare hos MENY.

Prøv flere smakskombinasjoner

Siden burgerne er nesten halvparten av størrelsen, spiser man gjerne flere miniburgere enn burger i vanlig størrelse.

Det gjør at du enkelt kan eksprimentere med smaker, topping og sauser. Prøv noe ulikt på alle burgerne - kanskje du finner en ny favorittkombinasjon?

Fiskekaker passer perfekt i slider-burgerbrød. Enkelt og raskt måltid for fiskeglade store og små!

Spennende serveringsforslag

Havner du ofte i den samme gamle tralten med hamburgerdressing, litt salat og kanskje sylteagurk? Prøv heller en av disse:

 • Angusslider med coleslaw - Topp burgeren med en god sennep, coleslaw, bacon, syltet rødløk og sylteagurk. 
 • Chorizoslider med maissalsa - Maissalsa legges i bunn, topp med grønnsaker som avokado, tomat, mais og salat. Husk en god hamburgerdressing og gjerne crunch i form av nachochips. Litt ekstra sting? Topp med srirachasaus!
 • Fiskeslider - Glad i fiskekake? Med srirachamajones, slangeagurk og grillet hjertesalat er denne populær for både store og små!

Ikke glem det gode tilbehøret: