Rask middag med ferdig tilbehør

Rask middag med ferdig tilbehør

Elsker du fløtepoteter, stapper og rotgrønnsaker, men synes det tar for mye tid i hverdagen? Da kan vi tipse om ferdige produkter som gjør det enkelt. Du finner dem i kjøledisken.

Bittelitt bedre for planeten

For å redusere matsvinn har Grønn & Frisk laget en serie med stapper, stuinger og ovnsformer av mindre fine overskuddsgrønnsaker. Her får du bærekraft og god smak i én og samme pakke.

Gi maten et løft med litt sunnere topping

Gi maten et løft med litt sunnere topping

De små posene med alt fra chiafrø til tørket mango er perfekt som topping på alt fra salaten til yoghurten eller som et enkelt mellommåltid på farten. Her er enkle og raske tips som enkelt kan løfter maten til nye høyder.

Tilberedes sous vide

Sous vide er en tilberedingsmetode hvor maten vakuumpakkes og tilberedes i vannbad. Slik blir maten tilberedt jevnt og smaken konsentreres siden ingenting forsvinner i kokevannet. 

Slik tilberedes en rekke av produktene fra Grønn & Frisk. I tillegg er de laget fra bunnen av, er fulle av god smak og bidrar til raske og gode måltider til både hverdag og helg.

Enkelt tilbehør til middagen

Slik varmer du opp tilbehøret

Hastverk? Tilbehøret varmes raskt opp i vannbad eller bruk mikrobølgeovnen, men enkelte av produktene kan også fint varmes i en kjele.

Slik varmer du tilbehøret i kjele

  1. Klipp av hjørnet på pakken og hell innholdet oppi.
  2. Rør om og følg anvisningen på pakken.
Legg tilbehøret på et fat, og pynt gjerne med ulike typer ferske, hakkede urter. Det gir mye smak og ser ekstra innbydende ut.

Det er også flere produkter som skal varmes i ovnen. De heter «Rett i Ovn» og passer like godt sommer som vinter. De skal - som navnet sier - bare rett i ovnen. Enklere blir det ikke!

I denne serien finner du både fløtepoteter og ovnsbakte poteter med hvitløk. Server dem sammen med kjøtt, fisk eller kylling.

Enkelt tilbehør som varmes i ovnen

Emblem
Det benyttes så mye norske råvarer som mulig, spesielt i den norske sesongen fra april til oktober.

Kaster ikke spiselig mat

Alle typer poteter og grønnsaker benyttes i produksjonen - også dem som er store og rare. På den måten blir alle råvarene brukt,  noe som bidrar til å redusere matsvinn.