Dette er matnyhetene for sommeren 2022

Dette er matnyhetene for sommeren 2022

Oppdatert 6. februar 2023
Sommerens nyheter er på vei til butikk! Og nå er det grill som gjelder med nye smaker og enkle løsninger som gjør 2022 til tidenes grillsommer. Du kan også vente deg noen spennende tørsteslukkere og iskrem, masse deilig iskrem.
Se alle nyhetene her

Iskrem

Hennig Olsen lanserer Sandwich Salt Karamell  i sixpack. En ny, digg vri på den kjente klassikeren med brownie-kjeks og salt karamellsaus.

Det kommer også en ny variant av kronesis i six pack, nemlig Krone-is med rause mengder krokan. Til slutt vil vi nevne SjokoKirsj i six pack som har kirsebærsaus gjennom fløyelsmyk fløteis, og er omhyllet av sjokoladeovertrekk.

Prøv sommerens isnyheter

Drikke

Vi gjentar suksessen med konseptet "What the Fanta". Årets variant kommer i en rosa farge med 3 fantastiske smaker som du kan være med å gjette hva er!

Cevita lanserer to nye juice med sommersmak; mynte & lime og en med smak  av bær. Ett glass gir deg 1 av 5 om dagen. Juicen består kun av most og presset frukt og bær og er ikke fra konsentrat. 

Har du smakt disse?

Grillmat

Gilde Crispy Burger er en smaksrik panert burger med ost og jalapeño. Prior lanserer en mix av marinerte fileter, perfekt på grillen.

Foretrekker du fisk, kan vi anbefale Fiskemannen Fiskeburger med soltørket tomat og ost. 

Tilbehør til grillmaten

Grønn & Frisk lanserer tre ferdige tilbehørsprodukter i aluminiumsbeger som kan legges rett på grillen; Marinerte Søtpotetkubber, Småpoteter med hvitløk og Småpoteter med Rosmarin. Perfekt tilbehør til grillet kjøtt, fisk, kylling eller vegetar.

Apetina lanserer en grillost som er en proteinrik, mild og mettende ost. Behandles som et kjøttstykke. Perfekt som vegetarburger eller som tilbehør i en salat.

Eldorado kommer med Crunch, som er sprø topping av cornflakes, sprøstekt løk og chili. Strø på toppen av grillmat, pølser og salater.

Eldorado laserer også endel sauser og dipper so passer perfekt til grill; Gulrothummus med ingefær og chili, Sweet jalapeñjo mustard og youhurtsaus med mynte og hvitløk. Det blir e smakfull grillsommer!

En annen spennende nyhet er Majo fra Mills; frisk og luftig majones på glass! Passer ekstra godt som dipp eller i sandwicher og er kjempefin å bruke som base til alt fra hjemmelagde dressinger eller chilimajones. 

Pizza

MENY lanserer sin egen pizzadeig, bakt med poolish (fordeig) og lang hevetid for å fremheve smak og aroma. Ekte napolitansk pizza i en fei!

Vår lokalmatleverandør ASK introduserer noen fantastiske matskatter for en pizzaelsker; ASK pizzasaus av solmodne tomater, extra virgin olivenolje og litt økologisk krydder. Den er klar til bruk, hell den rett på pizzaen.

Du må også prøve ASK Råtass chorizo som er en sterk og grovkvernet pølse med spansk røkt paprika. Ingen kunstige tilsetningstoffer eller nitritt, kun masse kjøtt og digge krydderier. 

MENYs egne nyheter

MENY lanserer flere spennende nyheter. Blant annet Ukens Middag stekt ris med kylling, egg, fenikkel, gulrot og soyabønner. Rask og god middag.

Og vil du unne deg noe søtt må du prøve Pride Donut som er utviklet for MENY-kunden for å markere Pride. Vi har hatt fokus fargefest, og selvfølgelig høy kvalitet på bakevaren.