Nyhet! Freia Oppfinner med cornflakes, fudge og havsalt

Nyhet! Freia Oppfinner med cornflakes, fudge og havsalt

Publisert 25. januar 2024
Freias nyeste tilskudd i Oppfinnerserien er melkesjokolade med cornflakes, fudge og havsalt. Med den herlige kombinasjonen av søtt og salt, crunchy og mykt vil denne sjokoladen garantert bli en hit hos mange!

Tilgjengelig i alle MENYs butikker nå!

En smak nordmenn elsker

Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker kombinasjonen av søtt og salt, crunchy og mykt. Freias nyeste tilskudd i oppfinnerserien er en smaks- og spiseopplevelse som har vunnet hjertene til folket. Derfor har den blitt stemt frem av MENYs egne kunder til å bli den nyeste oppfinnersjokoladen.

Havsalt og karamell, eller fudge, troner på toppen av ønskede ingredienser av Freias oppfinnere. Kombinert med crunchy cornflakes er dette en smakfull og sprø sjokolade som mange vil like.

Kjøp den nye sjokoladen fra Oppfinnerserien

Testing av smakskombinasjoner Testing av smakskombinasjoner
Emblem
Freia mottok kun ett bidrag med denne spesifikke smakskombinasjonen i Oppfinnerkonkurransen. Ved hjelp av folkets stemmer ble sjokoladen med cornflakes, fudge og havsalt den klare vinneren.

Hvem er oppfinneren?

Oppfinneren heter Stine, er 33 år gammel og bor på Bryne. Inspirasjonen til sjokoladen var barndomsminner og nostalgi, da hun ofte spiste corn falkes og O'boy som barn. 

"Salt og søtt sammen er veldig godt, og med litt krønsj blir det ren magi" sier hun om smaken. 

Slik ble Oppfinnersjokoladen stemt frem

Freias nyeste oppfinnersjokolade er utviklet i et samarbeid mellom Mondelez og Norgesgruppen igjennom Oppfinnerkonkurransen. Oppfinnerkonkurransen går ut på at kunder sender inn de smakskombinasjonene de liker best, og folket stemmer på de smakene de har mest lyst til å få realisert. 

Blant tusenvis av innsendte forslag gjennom Oppfinnerkampanjen i starten av 2023, falt dommerpanelet pladask for smakskombinasjonen i denne sjokoladen. 

Sigrid Opheim og Nina Fuglem i Mondelez viser stolt frem den nye oppfinnersjokoladen Sigrid Opheim og Nina Fuglem i Mondelez viser stolt frem den nye oppfinnersjokoladen

Hvordan Oppfinnerplaten produseres

Sjokoladen produseres ved å kombinere kakaobønner fra Vest-Afrika med nøye utvalgte ingredienser. Etter fermentering, tørking og risting, tilsettes ingredienser som kakao, melk og sukker. For å være sikre på at blandingen blir jevn og at man smaker alle ingrediensene i hver bit, tilsettes cornflakes, fudge og havsalt samtidig.

Etter sjokoladeblandingen er blandet godt tempereres sjokoladen før den støpes, pakkes og sendes ut til alle MENYs butikker.

Nyhetskavalkade! De beste nyhetene fra 2023 og årene før

Nyhetskavalkade! De beste nyhetene fra 2023 og årene før

Har du misset nyhetene som er blitt lansert i MENY i 2023? Her oppsummerer vi de mest spennende matnyhetene i 2023, pluss noen nyheter som virkelig har slått an fra årene før. Kjør Nyhetskavalkade!