Sommerens nyheter i ferskvaredisken

Sommerens nyheter i ferskvaredisken

Publisert 26. april 2022 Oppdatert 12. august 2022
I sommer finner du mange nye smaker i ferskvaredisken hos MENY. Gjør det enkelt med smakfulle pølser, godt tilbehør og shawarma på grillen. Og det beste av alt? Her trenger du kun kjøpe akkurat den mengden du faktisk trenger.

I sommervarmen er det få som ønsker å slave foran grytene for å lage middag, så hvorfor ikke la oss gjøre mesteparten av jobben for deg? 

I år finner du mange nyheter og spennende smaker i ferskvaredisken, fra shawarma til saftige burgere og godt tilbehør - alt du trenger til sommermaten!

Dette er matnyhetene for sommeren 2022

Dette er matnyhetene for sommeren 2022

Sommerens nyheter er på vei til butikk! Og nå er det grill som gjelder med nye smaker og enkle løsninger som gjør 2022 til tidenes grillsommer. Du kan også vente deg noen spennende tørsteslukkere og iskrem, masse deilig iskrem.

Sommerens beste fisk og sjømat

Fisk og sjømat er fantastisk sommermat, og passer godt til marinader og godt grilltilbehør. Dette er nyhetene du finner i fiskedisken i sommer

Fiskewok kan enkelt grilles i folie på grillen. Null søl og masse gode smaker. Topp gjerne med kryddersmør eller marinade! Fiskewok kan enkelt grilles i folie på grillen. Null søl og masse gode smaker. Topp gjerne med kryddersmør eller marinade!
 • Fiskewok - nå i beger
  Vår superpopulære fiskewok er nå enda mer tilgjengelig og gjør det enklere å spise mer fisk. Wok den med en god woksaus, varm i en ildfast form med en god marinade eller kryddersmør eller i folie på grillen. 

 • Klippfiskburger
  Dybvigs klippfiskburger med Chorizo er en smakfull burger som er lett å like. Grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm. Kan også varmes i stekepanne eller stekeovn. Serveres gjerne i brioche brød, med ramsløksmajones og mangosalsa. Nam!
Sommerens beste fiskemiddager

Sommerens beste fiskemiddager

I fiskedisken finner fileter, fiskewok og fiskekaker for enkle, raske og smakfulle sommermiddager.

Mat på farten? I varmeskapet finner du et stort utvalg ferdige retter Mat på farten? I varmeskapet finner du et stort utvalg ferdige retter

Nyheter i varmeskapet

Er du på farten eller trenger ferdig mat med en gang? I varmeskapet finner du klassikere som kylling, kyllinglår, gryter og burgere - men også noen sommerlige nyheter i år. 

 • Tapasboller med ost
  Våre smakfulle tapasboller er laget av svin fra Jæren Smak, og smaksatt med osten Eiker Holtefjell ung. Bollene vendes i vår nye Hickory BBQ-saus, og passer perfekt med en god salat ved siden av eller poteter. 

Nyheter i kjøttdisken

Vi har mange populære klassikere i kjøttdisken, som angusburger, grillsticks med lam og svin og selvfølgelig et godt utvalg pølser. Men noen nyheter er det også her!

 • Holtefjellpølse
  En urøkt pølse av grovkvernet svinekjøtt fra Jæren Smak. Pølsa smaksettes med hot sauce og osten Holtefjell Ung fra Eiker Gårdsysteri.
 • Kyllingspyd
  Fra før av har du blitt kjent med gyros og spicy chili, men nå kommer det to nye smaker: Fruity chili og Korean BBQ. Grilles enkelt i 5-6 minutter på indirekte varme. 

Nyt digg shawrama i sommer

I sommer finner du flere lekre shawarma-spyd i disken hos oss. Vi har gjort mesteparten av jobben - alt du trenger å gjøre er å steke i stekeovn eller på indirekte varme på grillen. 

Shawarma stekes på spyd og skjæres av i strimler Shawarma stekes på spyd og skjæres av i strimler
 • Shawarma Al Pastor
  Skikkelig saftig svinenakke fra Jæren Smak i kombinasjon med ananas og Al Pastor-krydder. Denne blir ekstra god på grillen!
 • Shawarma Abodo Beef
  Smakfull Angus skirt steak - en spesielt smakfull stykningsdel. Toppet med ananas og blandet med godt Al Pastor-krydder. 
 • Shawarma kylling
  Med saftig lårfilet av kylling, ananas og en digg kryddermiks med smak av rømme og løk, blir dette en klar favoritt blant alle kyllingelskerne. 
 • Shawarma lam/får
  Laget med fårefilet eller lammebog, som gir ekstra god og autentisk smak. Al pastor-krydderet i kombinasjon med lam og ananas gjør denne perfekt å servere i sommer. 

Godt tilbehør fra ferskvaredisken

Tilbehøret er minst like viktig som hovedråvaren når det skal grilles. Her kommer de gode smakene sammen til et skikkelig sommemåltid. Finn din nye tilbehørsfavoritt!

Tilbehøret setter prikken over i-en på den gode grillmaten Tilbehøret setter prikken over i-en på den gode grillmaten
 • Mac n' cheese med cheddar og bacon
  Skikkelig digg tilbehør til det meste av grillmat. Varmes på 200 grader i 10 minutter, eller i form på grillen.
 • Potetmos med cheddar og bacon
  En klassiker med en vri! Glem vanlig potetmos, med cheddar og bacon vil dette bli sommerens favorittilbehør til grillmaten. Varmes på 200 grader i 10 minutter, eller i form på grillen.
 • Sennepsmajones
  Smaksatt med ekte Gyllensten-sennep, og er superdigg med med sennep og majones på en plain burger!
 • Syltet kålsalat
  Perfekt til pizza og burgere, og spesielt populært i Sverige. Prøv den du og, denne kålsalaten er fantastisk god til grillmaten.
 • Spicy coleslaw
  Et must til ethvert grillmåltid, spesielt for deg som liker det ekstra hot!