Nyhet! Påfyllbar deodorant hos MENY

Nyhet! Påfyllbar deodorant hos MENY

Publisert 2. februar 2023
Hvorfor kaste noe som kan brukes igjen og igjen? Å kaste en tom roll-on deodorant kan ofte føles unødvendig, og det har Klar gjort noe med! Nå finner du påfyllbar deodorant hos MENY - slik fungerer den!

Hadde det ikke vært fint å bare fylle på den tomme deodoranten når det ikke er mer igjen? Fram til nå har det eneste alternativet vært å kaste den tomme emballasjen og kjøpe en ny - noe som gir unødvendig mye søppel for nødvendig hverdagspleie. 

Klar kommer derfor med deodoranthylser i tre ulike farger, og med tre ulike dufter så du kan enkelt skreddersy en deodorant som passer for deg!

Derfor bør du velge påfyllbar deodorant

Kan man virkelig utgjøre en forskjell med å velge påfyllbar deodorant? Klart du kan! Hver gang du velger en refill og fyller på din Klar-beholder, i stedet for å kjøpe en helt ny deodorant, sparer du faktisk hele 86% plast.

Emblem
Klars påfyllbare deodoranter veganske, Svanemerket og laget av en stor andel naturlige ingredienser?

Klar påfyllbar deodorant kan fylles med ulike antiperspiranter – hundrevis av ganger. Alle antiperspirantene er også dermatologisk testet på sensitv hud. Derfor kan du med god samvittighet bruke dem på den sensitive huden under armene.

Viktigst er det likevel at deodoranten gjør det den skal; motvirke lukt og svette. Det gjør helt klart denne!

De nøye utvalgte ingrediensene, gjør at Klar antiperspirantene reduserer svetteproduksjonen og gir 48 timer beskyttelse og god lukt.

Fyll på en tom deodorant på 1-2-3! Fyll på en tom deodorant på 1-2-3!

Slik bruker du påfyllbar deodorant

Fyll deodorantbeholderen med refillen du ønsker, før du vasker den og fyller på igjen og igjen. Slik gjør du det:

 1. Plukk ut en roll-on beholder og en refill med ønsket duft.
 2. Åpne lokket på beholderen i bunnen ved å skru det ut. Behold lokket på toppen av roll-on beholderen på når du fyller den på.
 3. Åpne tuben ved å vri av toppen eller klippe den av
 4. Sett tuben opp ned i hullet og klem ut innholdet. 
 5. Skru på lokket godt igjen. Hvis du har sølt lit på kanten, tørker du det vekk før du skrur på lokket.

Nå er dedodoranten klar til bruk, og påføres på vanlig måte. 

Hva gjør jeg når jeg har brukt opp deodoranden?

Har du brukt opp deodoranten, eller kanskje du vil prøve en ny duft? Roll-on beholderen er enkel å vaske, og kan både vaskes for hånd og i oppvaskmaskin.

Fyll deretter på med en ny tube refill i ønsket duft.

Slik bruker du sjampo og balsambar

Slik bruker du sjampo og balsambar

Du har kanskje sett sjampo og balsam i fast form - akkurat som et såpestykke - men hvordan bruker man dem egentlig? Her får du svaret!

Velg blant 3 farger

Deodorant er kanskje noe du typisk gjemmer vekk i baderomsskapet, men sånn trenger det ikke være! Klar-deodorantene kommer i et rent og stilfullt design som du stolt kan vise fram. Dette er fargene du kan velge mellom

 • Pudderrosa
 • Mint
 • Korall
Roll-on deodorantene kommer i flere lekre farger og i et rent, stilfullt design Roll-on deodorantene kommer i flere lekre farger og i et rent, stilfullt design

Dette er duftene du kan velge mellom

Er du glad i søte dufter? Kanskje foretrekker du maskuline? Heldigvis kan du fylle Klar-deodoranten med den duften som passer deg.

 • Duggfrisk - Delikat duft av hvitveis og erteblomst. Den er mild, frisk og akkurat passe søt.
 • Sval - Et trygt valg for deg som ønsker en naturlig og behagelig duft. Sval har en frisk og nøytral duft av bergamott og kløver.
 • Livlig - En herlig frisk, fruktig og søtduft med noter av rabarbra og grapefrukt.

Finn din favorittdeodorant