Slik velger du de beste pølsene
Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glade i pølser, og det gjenspeiles i det store utvalget av wiener-, grill- og spesialpølser i kjøledisken.
Så hva skal man egentlig velge? Her er våre tips til pølser du kan grille i sommer:
Skal du grille? Prøv grovkvernet pølse fra Pølsemakerens Beste
Har du lyst på noen skikkelig smakfulle pølser i sommer? Høyere kjøttinnhold, grovkvernet kjøtt av svinenakke og skikkelig knekk når man biter over er stikkordene for Gildes nye pølseserie.
Pølsene er nøye krydret og inneholder norske oster fra TINE ®, som gir saftige pølser og en fantastisk smaksopplevelse.
Årets nyheter fra Pølsemakerens Beste
Lyst på en saftig og smakfull pølse i sommer? Gilde har to spennende nyheter i år i serien Pølsemakerens Beste.
- Chipotle & Arbol
en chilipølse med to tørkede, meksikanske chilisorter som gir en tydelig chilismak, og som er litt sterkere enn vanlige chilipølser - Salsiccia
En ekte italiensk klassiker som kommer i både kokt og røkt versjon. Pølsene har god smak av fennikel, chili og hvitløk, og passer perfekt i et godt pølsebrød med ditt favorittilbehør eller til en god salat.
Pølsefavorittene Ostegrill og Bacongrill
Ostegrill og Bacongrill med ost inneholder deilig, norsk gulost som smelter jevnt inne i pølsene når de stekes eller grilles.
Disse pølsene er litt større enn vanlige grillpølser, og er perfekt når du ønsker en større pølse med mer smak.
En litt sunnere pølse på grillen
Har du lyst på et magrere alternativ til de vanlige pølsene? Heldigvis trenger ikke en nøkkelhullsmerket pølse bety at det går på bekostning av den gode smaken!
Prøv Gildes Go' & Mager Grillpølse som er nøkkelhullsmerket og har 50 % mindre fett enn vanlige grillpølser.
Grillpølse - den gode klassikeren
Fremdeles usikker på hva du bør velge? Klassikeren Gilde Grillpølse er noe som alltid faller i smak hos store og små. Den milde, gode smaken passer godt til det meste av tilbehør og smaker like godt i brød som i lompe.
Da er det kanskje ikke så rart at den kan smykke seg med å være Norges mest spiste pølse!