ASK pizza

Ekte smak. Ekte håndverk. 

Hos ASK lager vi spekemat med hjertet i Italia og råvarene fra Norge. Her møtes tradisjonelt håndverk, god dyrevelferd og lidenskap for smak – helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Bare rent kjøtt, fett og urter. Slikt blir det god spekemat av.

Sommertid = Spekemattid

Sol, varme og sene sommerkvelder – hva passer vel bedre enn spekemat? Sett stemningen med deilige kombinasjoner av asparges, nypoteter og vår uimotståelige Jåla trøffelsalami. Legg til en frisk salat og litt grillkos, så har du sommerens ultimate måltid. Smak sommerkvelden – den er magisk!

To nye testvinnere

Det siste tilskuddet til serien er Salsiccia Pizza og Nduja Pizza. Disse ble klare testvinnere i Dagbladets test av frossenpizza 17. februar, på lik linje som sine to forgjengere Slegge Pizza og Jåla Pizza.

Vi smaker

– Her på ASK er vi nerdete opptatt av smak. Derfor har vi noen enkle regler vi liker å følge når vi produserer mat. Selvfølgelig skal råvarene være de beste vi finner og ingrediensene skal være enkle og rene, men det aller viktigste vi gjør er å smake.

– Vi smaker på alt – både før, under og etter at vi har laget noe nytt. Det håper vi også at du vil gjøre nå som vi har smakt oss frem til den beste pizza vi noen gang har laget, sier produsenten.