Tilbehøret som gjør burgeren latterlig god

Hamburgeren skal ha oppstått for over hundre år siden, da en gjeng slaktere fra Hamburg emigrerte til USA med oppskriften i bagasjen. Den er en grillfavoritt i mange hjem og siden det er enkelt å få tak i gode råvarer og spennende tilbehør, kan du variere burgeren fra gang til gang med enkle grep.

Se vår video over for en fantastisk god Glaze til burgeren

Gå for en klassisk, saftig hamburger med potetbåter, sprø bacon og smeltet ost, enten du vil overraske middagsgjestene med noe ekstra godt, eller la retten bli familiens nye hverdagsfavoritt.

Gode råvarer er essensielt for et best mulig resultat – og mye av hemmeligheten ligger i tilbehøret. Lager du hjemmelaget ketchup og sennep så imponerer du hele familien, og løfter samtidig smaken til nye høyder.

MENY har i tillegg et stort utvalg sauser, glazer og dressinger med restaurantkvalitet som du kan velge mellom om du ønsker å gjøre det kjapt, enkelt og godt. 

Du kan også prøve vår chiliglaze for en litt hottere opplevelse

Lag hjemmelagde hamburgerbrød

Ulike smaker til burgeren

Når det kommer til burger, er det et hav av smaker; sylteagurk, rødbeter, cheddarost, blåmuggost, tzaziki, ananas, løkringer, hjemmelaget coleslaw, ketchup, maiskrem eller bbq saus setter prikken over i-en. Som alternativ til hamburgerbrød kan du også bruke pita- eller focacciabrød, eller strimle opp hamburgeren og fylle den i en tortilla. Her kan du finne oppskrift på hjemmelagde hamburgerbrød.

Andre tips er løkmarmelade, avocadokrem, jalapeno, potetsalat og creme fraiche gratinerte poteter