Spennende julevarer du bør smake i år

Spennende julevarer du bør smake i år

Hvert år kommer det nye spennende juleprodukter i butikkene, som kun selges til jul. Vi har samlet julevarene du bør prøve i år!

Årets nye julebrus Coca-Cola Cinnamon

Coca-Cola har lansert en ny, juleinspirert limited edtition-brus i Norge - Coca-Cola med smak av kanel!

Til glede for mange kommer nyheten både med og uten sukker. 

Coca-Cola med en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen. Coca-Cola med en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen.

Sjokolade med pepperkaker

Pepperkake og sjokolade er alltid en populær kombinasjon. I årevis har pepperkake og nonstop-pynting gått hånd i hånd inn i mange norske julehjem, og denne komboen er ikke noe dårligere. 

For deg som er glad i sjokolade anbefaler vi nemlig Freia Melkesjokolade med sprø biter av pepperkaker. NAM! 

Julekake fra Jacobs Utvalgte

Deilig nyhet! Kvalitetsserien Jacobs Utvalgte har lansert en helt egen julekake i år!

Et saftig julebrød med rosiner, toppet med ristede mandelflak som gir en liten crunch. Finnes det noe bedre?

Julebrunost fra Tine

TINE Julebrunost er en søt og krydret fløtemysost med smak av kardemomme. Julebrunosten smaker ypperlig på julekake, gjærbakst og vafler, og like godt på vanlig brød og knekkebrød.

Legg den i handlevognen nå:

Evergood Juleblanding

Hvert år serverer Evergood julekaffe. Årets Juleblanding har en fin balansert fruktighet fra solmodne bær, med en søtlig syrlighet som kjennetegnes av solbær og et hint av bringebær.

Ettersmaken er rund og vedvarende, preget av en god balanse mellom lette toner av mørk sjokolade og deilig aprikos. Nytes best i godt lag. 

En god kopp kaffe hører til julekosen. En god kopp kaffe hører til julekosen.

Julebrus-is – nå også rød!

Hvilken julebrus-is er best, brun eller rød? Julen 2018 lanserte Hennig Olsen Norges første is med julebrussmak. Fjorårets lansering fikk stor oppmerksomhet – men hva med folket som mener at julebrus må være rød?

Nå får kundene bestemme hva som er hele Norges julebrus-is, og kan velge mellom både brun og rød variant i isdisken denne adventstiden:

Nyhet! Gaveeske fra Jacobs Utvalgte

Limitied edition 2019 - plukk opp en eksklusiv gaveeske med nydelige fristelser fra Jacobs Utvalgte. Kommer i 3 ulike varianter.

Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte. Lekre gaveesker fylt med favoritter fra kvalitetsserien Jacobs Utvalgte.

Eplejuice med kanel

Eplegløgg med smak av julens krydder er ypperlig som adventskos på kalde og mørke vinterkvelder. Det er ikke vanskelig å lage selv, men i år får du kjøpt ferdig krydret eplejuice hos MENY:

Juicen er presset med solmodne epler og krydret med kanel, nellik og stjerneanis for en deilig julesmak. Nytes kald eller varmes som en eplegløgg.