Hjemmelaget griljermel

Hjemmelaget strøkavring brukes ved panering av fisk og kjøtt, som når du skal lage hjemmelagede fiskepinner og wienerschnitzel. Perfekt og veldig enkelt å lage selv av brød som begynner å bli tørt!
Hjemmelaget griljermel

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del brødet opp i terninger. Om brødet ikke er ordentlig tørt, kan det stekes i tørr panne i et par minutter eller i stekeovnen.
  2. Brødet er klart til knusing når det har blitt så sprøtt at du enkelt kan knuse det med fingrene. Kjør så brødet i kjøkkenmaskin.
  3. Griljermel brukes til å lage god stekecrisp på blant annet nuggets og fiskepinner. Vel bekomme!
Del brødet opp i terninger. Om brødet ikke er ordentlig tørt, kan det stekes i tørr panne i et par minutter eller i stekeovnen.
Griljermel brukes til å lage god stekecrisp på blant annet nuggets og fiskepinner. Vel bekomme!