Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Biffwok

Biffwok

Ingredienser

600 gr biffstrimler
150 gr minimais
1 stk brokkoli
1 stk paprika
2 ss solsikkeolje
4 fedd hvitløk
1 stk chili
1 cm ingefær
2 ss brunt sukker
4 ss østerssaus
1 ss sesamolje
1 stk lime, saften
4 ss Cashewnøtter
1 neve frisk koriander
salt
pepper
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på wok med biffstrimler, minimais, paprika, cashewnøtter og pepper- og hvitløkssaus.

  1. Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok. Kutt grønnsakene i tynne strimler, finhakk chili og ingefær.
  2. Sett woken eller stekepanna på platen og skru på full varme. Når det ryker av panna, er den klar.
  3. Ha i solsikkeoljen i en varm wok eller stekepanne. Ha i kjøttet. La biffstrimlene få en fin stekeskorpe på den ene siden før du tilsetter grønnsakene.
  4. Rør eller kast alt rundt i panna.
  5. Når alle grønnsakene har fått litt varme, tilsettes ingefær, chili og hvitløk. Rør godt. Ha i sukker, østerssaus, sesamolje og limesaft. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  6. Juster smaken med lime og sukker hvis nødvendig.
  7. Strø over cashewnøtter og koriander like før servering. Server gjerne retten med en frisk salat, ris eller nudler.