Eksotisk fruktsalat med litchi og hasselnøtter

Frisk ananas, mango og litchi i hjemmelaget sukkerlake med hasselnøtter. God dessert til litt tyngre hovedretter. Kan gjerne lages dagen i forveien.
Eksotisk fruktsalat med litchi og hasselnøtter

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

Topp gjerne fruktsalaten med vaniljeyoghurt ved servering.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, sukker, vaniljestang, stjerneanis og kanelstang. Kok til sukkeret er løst opp. Avkjøl.
  2. Skrell ananas og mango og skjær fruktkjøttet i terninger. Skrell litchiene og skjær fruktkjøttet i terninger. Ha all frukten i sukkerlaken og la trekke i minst 30 minutter før servering. Denne fruktsalaten kan også gjerne lages dagen før servering.
  3. Server fruktsalaten med hasselnøtter og finhakket mynte.