Grov fiskeburger toppet med reker og rødløk

Enkel og god oppskrift på grov fiskeburger med torsk og hyse. Server i grove brød eller rundstykker, og topp med rømme, rødløk og reker. Perfekt sunn hverdagsmiddag i en fei! Du kan også bruke andre varianter av grove fiskekaker.
Grov fiskeburger toppet med reker og rødløk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Fiskekaker med en høy prosentandel fisk, gjør middagen enda litt sunnere!

Slik gjør du

  1. Før grilling: Bland rogn i rømme. Klargjør tilbehør.
  2. Grill burgeren ca. 2 min på hver side, evt stek i stekepanne.
  3. Legg burgerne på brød smurt med sennep og blandet salat oppå. Topp med rogn i rømme, gressløk, rødløk, reker og burgerbrød.
Før grilling: Bland rogn i rømme. Klargjør tilbehør.
Grill burgeren ca. 2 min på hver side, evt stek i stekepanne.
Legg burgerne på brød smurt med sennep og blandet salat oppå.
Topp med rogn i rømme, gressløk, rødløk, reker og burgerbrød.