Kremet fiskesuppe med blåskjell og reker

Deilig fisk- og skalldyrsuppe med blåskjell, reker, ørret og røkt kolje. En enkel og god fiskesuppe slår aldri feil, og denne oppskriften inneholder masse grønnsaker og havets skatter. Kanskje er den verdens beste fiskesuppe ..
Kremet fiskesuppe med blåskjell og reker

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Kremet fiskesuppe med havets skatter

Tips!

Server gjerne suppen med brød eller flatbrød.

Slik gjør du

  1. Skjær grønnsakene i fine strimler. Fres finhakket ingefær sammen med fennikel, purreløk og gulrot i litt olje i en kjele. Tilsett fiskekraft og gi et oppkok. Tilsett fløte og varm opp.
  2. Tilsett biter av ørret og røkt kolje sammen med blåskjellene og la fiskesuppen småputre i ca. 5 minutter.
  3. Smak til suppen med salt, pepper og litt sitron. Tilsett rekene. Legg så opp på tallerken og dryss godt med dill og litt olivenolje over ved servering.