Laks- og rekeburger med mango og koriander

Laks- og rekeburger servert med spirer, spinat og hvitløkstzatsiki. En burger med smak av sjø, sunnhet og sommer.
Laks- og rekeburger med mango og koriander

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. En sunn og lett burger av deilig fersk laks, reker og vårløk! Bytt gjerne ut mangsosalsa med dressing etter egen smak. Bruk gjerne lakseburgere fra fiskedisken på Meny eller lag selv!
  2. Kvern eller hakk laksefileten. Hakk reker og vårløk og bland med fisken. Krydre etter smak og form 4 stk burgere (alternativt ferdig kjøpte lakseburgere fra fiskedisken hos Meny). Grill eller stek lakseburgerne på sterk varme, ca. 3 min. på hver side.
  3. Skjær mangoen i små terninger, grovhakk koriander og vårløk og bland med limesaften. Vask og riv salat.
  4. Varm pitabrødene på grillen eller i stekeovnen på 200 °C. Lag et snitt i brødene og fyll med salat, lakseburger og mangosalsa.
  5. Godt og enkelt!