Urte- og kaperslaks

Laksefilet og aspargesbønner i kremet fløtesaus med parmesan. Hvitløk, kapers og urter hever smaker på denne retten. Server gjerne med poteter eller fersk pasta.
Urte- og kaperslaks

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm stekepannen på middels høy varme. Kutt laksefiletene i store terninger og krydre med salt og pepper. Ha olje i pannen og stek lakseterningene litt på én side. Tilsett aspargesbønner delt i to og finhakket hvitløk.
  2. Fres videre til lakseterningene er blitt gylne på den ene siden. Snu terningene og tilsett fløte.
  3. La putre videre til fløten er tyknet noe og laksen flaker seg litt når du trykker på den – da er den ferdig.
  4. Rør revet parmesan inn i fløten og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.
  5. Bland sammen kuttede kapers, gressløk, kjørvel, olivenolje og sitron og dryss over fisketerningene.