Grillet lakseburger med bacon, grønnkål og parmesan

Fantastisk god burger med laksefilet, sprøstekt tørrsaltet bacon, parmesanchips og spennende sauser. Dette er en fiskeburger litt utenom det vanlige som garantert ikke vil skuffe! Perfekt om du vil prøve noe nytt eller imponere gjester i sommer.
Grillet lakseburger med bacon, grønnkål og parmesan

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bacon: Sett ovnen på 180 grader. Legg skiver med bacon på et bakepapir og stek til de er sprø, ca. 20 min.
  2. Sprøstekt grønnkål: Sett ovnen på 160 grader. Bland grønnkål med litt olivenolje, salt og pepper. Stekes i ovn til de er sprø, ca .10-15 minutter.
  3. Parmesanchips: Sett ovnen på 180 grader. Riv parmesan på et bakepapir og ha i ovnen ca. 10 minutter. Kjøl ned og knekk opp i biter.
  4. Grillet laks: Ha litt olje, salt og pepper på laksefileten. Grill på høy varme med skinnsiden ned i et par minutter til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og legg over på indirekte varme i noen minutter til du kan flake fisken.
  5. Bygg burgeren med Scorpion Sriracha Super Saus på nedre del av brødet, legg på rikelig med sprøstekt kål, så laksen og topp det hele med parmesan, bacon og Arrogant Aloha Soy BBQ saus.