Ovnsbakt sei med grønnsaker

Ovnsbakt sei med grønnsaker

Ingredienser

Sei i form med tomater og løk

800 g seifilet
6 stk tomater
2 stk store løk
2 ss frisk timian. alt. 0.5 ts tørket
0,5 dl fiskekraft. eller buljong
1 dl god olivenolje
2 ss frisk oregano. alt. 0.5 ts tørket
salt
pepper
oliven

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ovnsbakt seifilet med tomat og og løk er en saftig og smaksrik fiskeform! Denne oppskriften på sei er enkel og veldig god.

  1. Ovnsbakt seifilet med tomat og og løk er en saftig og smaksrik fiskeform! Denne oppskriften på sei er enkel og veldig god.
  2. Rens og del seifileten i stykker. Skjær tomater og løk i tynne skiver.
  3. Legg halvparten av tomat- og løkskivene i bunnen av en ildfast form, fordel fiskebitene i formen, dekk fisken med resten av tomat- og løkskivene.
  4. Hakk urtene og bland med fiskekraft og olivenolje. Krydre med salt og pepper, hell i formen. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 20. min.
  5. Godt og enkelt!