Torskefilet med hvit saus

Ovnsbakt torsk med hvit saus, potetmos med søtpotet og ovnsbakte grønnsaker er en fiskerett som absolutt må prøves. Denne middagen lager du på under 20 minutter og har en herlig kombinasjon av smaker som både store og små vil like. Enkelt, sunt og veldig godt!
Torskefilet med hvit saus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Strø gjerne litt finhakket gressløk over retten før servering for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre torskefiletene med salt og pepper. Legg fiskestykkene oppå de ovnsbakte grønnsakene og stek i ovnen på 180 grader til torsken er gjennomstekt. Dette tar ca.15 minutter.
  2. Varm søtpotetmosen og den hvite sausen i en kasserolle med lett kokende vann i ca. 10 minutter.
  3. Server den ovnsbakte torskefileten med ovnsbakte grønnsaker, søtpotetmos og hvit saus.