Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

En mettende og smakfull salat til både middag og lunsj. Serranoskinken kan byttes ut med varmrøkt makrell eller laks.
Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

Slik gjør du

  1. En mettende og smakfull salat til både middag og lunsj. Serranoskinken kan byttes ut med varmrøkt makrell eller laks.
  2. Rens, skrell og kok asparges knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3 min. Kok egg, i ca. 6-7 min.
  3. Vask salat, rens og del avokado, skjær tomat i skiver og del eggene. Knus valnøtter og bland i dressingen.
  4. Anrett salat, avokado, tomater og asparges på tallerkener, og topp med serranoskinke og egg. Ha over dressing og server.
  5. Godt og enkelt!