Ratatouille

Retten ratatouille er klassisk og fargerikt grønnsakstilbehør som kommer opprinnelig fra Provence i Frankrike. Kjempegodt som tilbehør til både kjøtt, fisk og pasta.
Ratatouille

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Ratatouille

Slik gjør du

  1. Flå tomatene, fjern kjernen og grovhakk tomatkjøttet. Rens og skjær grønnsakene i pene, jevne biter eller terninger.
  2. Varm oljen i en stor panne eller kjele. Stek løk, paprika og hvitløk gyllen og myk.
  3. Hell det over på en tallerken så lenge mens du steker squash og aubergine i samme panne.
  4. Ha løk og paprikablandingen tilbake i pannen og la det hele surre sammen i 10 minutter. Tilsett timian underveis.
  5. Ha i tomater og basilikum rett før servering. Smak til med noen dråper balsamico, ev. revet parmesan, salt og pepper.