Havrekjeks med tranebær og honning

Havrekjeks med tranebær og honning

Ingredienser

150 g hvetemel
150 g havregryn
2 ts bakepulver
2 ss honning
1 ss vaniljesukker
70 g tørkede tranebær
1 ts kanel
3 ss margarin
1 stk egg
200 ml Alpro havredrikk
1 klype salt

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Myke kjeks for deg med laktoseintoleranse

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Bland sammen mel, havregryn, bakepulver, salt, vaniljesukker, tranebær og kanel.
  3. Visp sammen smeltet margarin, egg, honning og Alpro Havredrikk i en annen bolle.
  4. Bland deretter alt sammen.
  5. Fordel ca 1 ss av røren på en bakepapir kledt stekeplate og gjenta til all røren er fordelt.
  6. Stekes til kjeksen er gyllen – ca 12-15 min.
  7. La kakene avkjøles på en rist og server – gjerne med et glass havredrikk til.

Oppskrift fra