Sjokoladecookies

Oppskrift på store seige sjokoladecookies med kakao. Perfekt til kaffekos eller bursdag. Oppskriften gir ca. 15 cookies.
Sjokoladecookies

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Ønsker du biter av sjokolade kan du tilsette hakket melkesjokolade i røren.

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader, og dekk et bakebrett med bakepapir.
  2. Rør sammen smør og sukker med en kjøkkenmaskin eller håndmixer til det blir lyst og luftig. Tilsett egget og rør litt til.
  3. Ha i de tørre ingrediensene og bland godt sammen. Vend inn hakket melkesjokolade om du ønsker.
  4. Beregn 1 ss deig per kake og fordel deig utover bakeplaten. Oppskriften gir ca. 15 kaker.
  5. Stekes midt i ovnen, med over og undervarme, ved 180 grader i ca. 12 minutter. Når de tas ut av ovnen vil de være myke og stekeprosessen vil fortsette litt til. Derfor må de avkjøles helt på bakeplaten før du flytter dem over på rist. Oppbevares i tett boks.