Forrett til kalkun

Forrett til kalkun
Julens kalkun trenger tid i ovnen for å bli perfekt. Da kan det være fint med en liten forrett til gjestene mens man venter på at kalkunen hviler slik at den blir ekstra saftig.

Kalkun er en forholdsvis lett hovedrett som tåler en litt kraftigere forrett og dessert. Kalkun passer sammen med de fleste andre smaker, og kan fint serveres etter en forrett med julens fisk som for eksempel rakfisk, sild eller røkelaks. 

Rugpletter med rakfisk, rømme, vårløk og rødbete 

Rakfisk kan være en perfekt liten forrett eller snack til juleselskapet. Her serverer vi den på saftige rugpletter med rømme, vårløk og rødbete.
Oppskriften finner du her. 

Asparges med gravlaks 

Gravlaks med asparges er god til både forrett og som smårett. 
Oppskriften finner du her. 

Crostini med krabbe, fennikel og eple

Denne oppskriften på krabbe-crostini med fennikel og eple er en lett og elegant forrett, som også kan serveres som kanapéer eller en liten appetittvekker.
Oppskriften finner du her. 

Gresskarsuppe med kamskjell 

Prøv denne smakfulle gresskarsuppen servert med stekt kamskjell. 
Oppskriften finner du her. (hentet fra godfisk.no)