Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Oppskrift på saftig kyllinglår med svartkål, soyabønner og kirsebær. Server med ris. Enkel og veldig god kyllingrett med smakfullt tilbehør.
Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg kyllinglårene i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Stek lårene på 180 grader til de er gjennomstekte, og fortsatt saftige. Dette tar ca 40 minutter. Hvis du er usikker på om lårene er ferdigstekte, kan det være lurt å sjekke med et digitalt steketermometer. Kyllinglårene er ferdige når de har kjernetemperatur på 70 grader.
  2. Stek svartkål, edamame og kirsebær i smør til det er varmt. Du bruke frosne grønne erter istedenfor soyabønner.
  3. Kok risen etter anvisningen på pakken og server ved siden av kyllinglårene.