Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Ingredienser

4 stk kyllinglår
salt og pepper
2 pk svartkål, evt. Savoykål
2 dl edamame
2 dl frosne bær
2 ss smør
4 porsjoner ris

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på saftig kyllinglår svartkål, soyabønner og kirsebær. Server med ris. Enkel kyllingrett med smakfullt tilbehør. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

  1. Legg kyllinglårene i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Stek lårene på 180 grader til de er gjennomstekte, og fortsatt saftige. Dette tar ca 40 minutter. Hvis du er usikker på om lårene er ferdigstekte, kan det være lurt å sjekke med et digitalt steketermometer. Kyllinglårene er ferdige når de har kjernetemperatur på 70 grader.
  2. Stek svartkål, edamame og kirsebær i smør til det er varmt. Du bruke frosne grønne erter istedenfor soyabønner.
  3. Kok risen etter anvisningen på pakken og server ved siden av kyllinglårene.