Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Saftig kyllinglår med svartkål, edamame og kirsebær

Ingredienser

4 stk kyllinglår
salt og pepper
2 pk svartkål, evt. Savoykål
2 dl edamame
2 dl frosne bær
2 ss smør
4 porsjoner ris

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på saftig kyllinglår svartkål, soyabønner og kirsebær. Server med ris. Enkel kyllingrett med smakfullt tilbehør. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

  1. Forvarm ovnen til 160°C. Legg kyllinglårene i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Stekes til en kjernetemperatur på 70°C. Steketid er ca. 40 minutter.
  2. Stek svartkål, edamame og kirsebær i smør til det er varmt. Du bruke frosne grønne erter istedenfor soyabønner.
  3. Kok risen etter anvisningen på pakken og server ved siden av kyllinglårene.