Limekylling med tex-mex-råkostsalat

Ekstra frisk og mør kyllingrett som smaker fortreffelig! Deilig oppskrift på kylling med råkostsalat.
Limekylling med tex-mex-råkostsalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Limekylling med tex-mex-råkostsalat

Slik gjør du

  1. Ekstra frisk og mør kyllingrett som smaker fortreffelig! Mellom to skiver godt brød blir dette en ekstra flott sandwich. Server gjerne med ris og guacomole
  2. Lag et snitt i den tykkeste delen av kyllingfileten og brett ut.
  3. Bland marinaden.
  4. Pensle på filletene.
  5. Finhakk koriander og chili, finsnitt kål og paprika og riv gulrot. Bland med majones og limesaft og smak til med salt.
  6. Brun kylling i en stekepanne, ca. 3-4 min på hver side.Server med råkostsalat.
  7. Godt og enkelt!