Lun bønnesalat med kylling

Enkel oppskrift på bønnesalat med nygrillet kylling, asparges, rødløk, cherrytomater og balsamicodressing. Rask, sunn og god middag i en fei.
Lun bønnesalat med kylling

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i ca. 2 min. Avkjøl i kaldt vann.
  2. Finhakk hvitløk, del tomatene i to og rødløken i båter, og fres i olje i en stekepanne i ca. 1 min sammen med aspargesbønnene og de hermetiske bønnene. Bland inn biter av grillet kylling.
  3. Bland sennep, balsamico, olivenolje og sitronsaft. Vend inn dressingen i salatene like før servering.
  4. Server gjerne bønnesalaten med grovt brød ved siden av. Du kan også lage krutonger av daggammelt brød som has over salaten like før servering.