Potetmos med pinnekjøtt og flatbrød

Potetmos med pinnekjøtt og flatbrød

Ingredienser

3 dl renskåret og finhakket kokt pinnekjøtt
500 g kokte poteter
1 dl fløte
2 ss smør
2 stk fedd hvitløk
2 ss finhakket fersk persille
8 stk flak flatbrød

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pinnekjøtt er perfekt restemat i julen. Her har du en kjempegod oppskrift på noe spennende som kan gjøres med det som er til overs av pinnekjøttet.

  1. Varm potetene i fløten. Tilsett smør, finhakket hvitløk, persille og hakket pinnekjøtt.
  2. Server potetmosen mellom to flak flatbrød. Denne retten passer veldig godt til juletapas eller som forrett.

Tips

Denne retten passer veldig godt til juletapas eller som forrett.

Relaterte oppskrifter