Ytrefilet av får i focaccia

En real biffsandwich med ytrefilet av får og tomater! Rask og god sommermat er fårefilet i focaccia med plommetomater og god majones.
Ytrefilet av får i focaccia

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Her kan du også bytte ut srirachamajonesen med en annen majones. Trøffelmajones passer også godt til.

Slik gjør du

  1. Krydre fårefileten med salt og pepper. Grill på direkte varme til kjøttet har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile i 5 minutter før servering.
  2. Del focacciaen i to biter, og del hver bit på langs, slik at du får en topp og en bunn som et burgerbrød.
  3. Skjær fårefileten i skiver og server den i focaccia sammen med srirachamajones og tomatskiver.
  4. Her kan du også bytte ut srirachamajonesen med en annen majones. Trøffelmajones passer for eksempel kjempegodt.
  5. Alle produktene du trenger får du hos MENY!