Pannekaker med blåbær

Pannekaker og blåbær er en veldig god kombinasjon, enten du velger friske blåbær eller blåbærsyltetøy. Oppskrift på klassisk pannekakerøre.
Pannekaker med blåbær

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Med pisket krem og ulike typer bær har du raskt en god dessert!

Slik gjør du

  1. Begynn med å blande salt og mel, og ca. halvparten av melken. Visp sammen til røren er klumpfri.
  2. Rør inn eggene og tilsett resten av melken. La røren svelle/hvile i ca. 30 minutter for best resultat.
  3. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en øse til å helle i røre til den nesten dekker hele bunnen. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
  4. Topp med friske blåbær eller blåbærsyltetøy.