Grillet kongekrabbe med mango- og avokadosalat

Kongekrabbe er perfekt å grille i skallet. Denne oppskriften er enkel, rask og ikke minst fantastisk god. Kjøp rå kongekrabbe, og grill den kort tid på høy varme.
Grillet kongekrabbe med mango- og avokadosalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kongekrabbebena grilles med skallet på. Del hvert ben opp i tre biter, og legg på grillen. Den tykkeste delen trenger 10 minutter og den tynneste 5. Grill på sterk varme.
  2. Skjær sitronen i tre tykke skiver og grill den på sterk varme for å få frem den spennende sødmen i sitronen. Åpne krabbeskallet og klem litt av saften over det ferdige krabbekjøttet, sammen med litt olivenolje og salt.
  3. Skrell mango og avokado, og del opp i små terninger. Finhakk chili og koriander. Bland alt sammen med revet skall og saft av to lime. Smak til med litt salt. Server med aïoli og brød.