Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Ingredienser

Østers med rødvinseddik

østers
sjalottløk
rødvinseddik

Østers med trøffelolje og pepper

østers
hel sort pepper
1 trøffelolje

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Østers er en utsøkt delikatesse og til for å nytes. Østers er en perfekt forrett og kan serves med ulike smaker. Prøv østers med rødvinseddik eller trøffelolje, smakfullt og godt!

  1. Begynn med å åpne østers. Vær forsiktig – det er lett å kutte seg å den skarpe kniven! Du kan lese hvordan man åpner østers i en egen artikkel på meny.no.
  2. Østers med rødvinseddik: Finkutt sjalottløk i små, små terninger. Hell over en god rødvinseddik. Åpne skjellene og server blandingen ved siden av.
  3. Østers med trøffelolje og pepper: Varm en stekepanne og tilsett rikelig med hel sort pepper. La det riste godt i pannen slik at det begynner å "poppe". Legg så åpnede østers (i skallet) i panna. Dryss på en dråpe trøffelolje på hver østers. Legg på lokk og la stå et par minutter på høy temperatur.

Tips

Du kan lese hvordan man åpner østers i en egen artikkel på meny.no.

Relaterte oppskrifter