Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Østers er en utsøkt delikatesse og til for å nytes. Østers er en perfekt forrett og kan serves med ulike smaker. Prøv østers med rødvinseddik eller trøffelolje, smakfullt og godt!
Østers med rødvinseddik eller trøffelolje

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Du kan lese hvordan man åpner østers i en egen artikkel på meny.no.

Slik gjør du

  1. Begynn med å åpne østers. Vær forsiktig – det er lett å kutte seg å den skarpe kniven! Du kan lese hvordan man åpner østers i en egen artikkel på meny.no.
  2. Østers med rødvinseddik: Finkutt sjalottløk i små, små terninger. Hell over en god rødvinseddik. Åpne skjellene og server blandingen ved siden av.
  3. Østers med trøffelolje og pepper: Varm en stekepanne og tilsett rikelig med hel sort pepper. La det riste godt i pannen slik at det begynner å "poppe". Legg så åpnede østers (i skallet) i panna. Dryss på en dråpe trøffelolje på hver østers. Legg på lokk og la stå et par minutter på høy temperatur.
Begynn med å åpne østers. Vær forsiktig – det er lett å kutte seg å den skarpe kniven! Du kan lese hvordan man åpner østers i en egen artikkel på meny.no.
Østers med rødvinseddik:
Finkutt sjalottløk i små, små terninger. Hell over en god rødvinseddik. Åpne skjellene og server blandingen ved siden av.