Grillet flintstek med ratatoille og potetsalat

Flintstek er smakfull og populær grillmat for hele familien. Denne retten med ratatoille og potetsalat er enkel å lage og full av spennende smaker.
Grillet flintstek med ratatoille og potetsalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Brun flintsteken på direkte varme på grillen og flytt den over på indirekte varme. La flintsteken ligge på grillen til den har en kjernetemperatur på ca 68 grader. La flintsteken hvile i 10 minutter før servering.
  2. Varm ratatouillen etter anvisningen på pakken.
  3. Del sitronene i to og grill dem med snittflaten ned på direkte varme til de er gyllne. Server sitronene ved siden av flintsteken, slik at gjestene kan presse sitronsaft over retten.
  4. Server flintsteken med ratatouillen, potetsalaten, sitronen og bbq saus.