Julens beste medisterkaker og medisterpølser
Det finnes mange gode medisterpølser og medisterkaker på markedet, og du finner et stort utvalg fra både store og små leverandører.
Her er noen av våre beste medisterkaker og medisterpølser som du får kjøpt til jul.
Julepølse og sosisser av utegris
Med kjøtt fra glade griser, godt krydder og en pølsemaker med lang erfaring i faget får man fantastiske julepølser.
Julepølsene av utegris får du i flere varianter; Kokt, rå og rå, grov julepølse. Du finner dem i kjøttdisken.
Få julepølse av utegris levert hjem:
Grøstad julepølser og medisterkaker
Grøstads griser er frilandsgriser som går fritt rundt hele året – ute eller inne.
De bestemmer selv om de vil ta seg en middagslur i solen eller gå i skogen og grave etter røtter. Dette gir smakfulle produkter av veldig god kvalitet.
Jacobs Utvalgte julepølser og medisterkaker
En smaksrik julepølse laget av kjøtt fra Jæren Smak svin etter gammeldags oppskrift. Medisterkakene er likedan, og er perfekte om du ønsker tradisjonell julemat med høy kvalitet og spesielt god smak.
Allergivennlige julepølser uten melk eller gluten
Du trenger ikke kutte ned på julekosen med allergi eller intoleranse. Hos MENY finner du flere typer medisterpølser og medisterkaker som er uten både gluten og melk.
Handle gluten- og melkefritt hos MENY:
Lokalmat til jul
Hos MENY finner du også et stort utvalg lokalmat, eller Matskatter som vi kaller dem.
Håndplukkede produsenter fra hele landet leverer fantastiske julepølser og medisterkaker av skyhøy kvalitet og med fantastisk smak. Prøv en lokal Matskatt til jul!
Dette er noen av Matskattprodusentene du kan finne hos MENY:
- Metervare - Pølseprodusent basert midt i hjertet av Oslo som lager pølser på gamlemåten.
- Jens Eide - Gjennom tre generasjoner har Eide-familien bygd seg opp som en av Norges beste og mest spennende pølsemakere
- Brødr Ringstad - Lager alt fra kokt skinke til pinnekjøtt, og har et stort fokus på dyrevelferd som gir ypperlig kvalitet.
- Brødrene Brubakken - Fjerde generasjon pølsemakere som driver en av de få, spesialiserte slakterforretningene som enda er i drift i Norge.