Matskattpodden - MENYs podcast om Matskatter

Matskattpodden - MENYs podcast om Matskatter

Nå lanserer MENY matskatt-podden! Her hører spennende samtaler med mange av våre gode Matskatt-produsenter.

Matskatt-podden er et ambisiøst prosjekt der målet er å få litt flere til å bli litt klokere på norsk mat.

 

Pål Knutsson Medhus inviterer Matskatt-produsenter til spennende samtaler om produkter, idéer, bruksområder og smaker. Deltagerne deler tankene sine om norsk mat, egen virksomhet og hvordan man gjennom samarbeid, når målene man setter seg. 
Podcastene hører du der du vanligvis lytter, men følg med på denne siden.

Her presenterer vi Matskatt-produsentene og deler lenker til podcastene etter hvert som de blir publisert.

Episode 1: ASK Spekehus

Anne Marte og Kristoffer er kunstnerne som satset på spekepølser laget etter italiensk tradisjon, med norske råvarer. De mener kvalitet og dyrevelferd går hånd i hånd og snarveier aldri lønner seg.

Hør mer om ASK spekhus i Matskattpodden

Episode 2: Det er slutt på biffbingo!


Prima Jæren hadde sett seg lei på variasjonen i kvaliteten på norsk biff. Nå har 1.500 norske bønder avtale med Prima Jæren om levering av ANGUS-kvalitet som sikrer forbruker en jevn høy kvalitet på biff av norsk Angus.

Hør mer om norsk Angus i Matskattpodden

Episode 3: En eggende historie

Verpedato på eggkartongene sikrer deg eggene du trenger! Enten det er dagsferske egg til frokosten neste dag, eller litt eldre egg til det perfekte sukkerbrødet. Og hva gjør du egentlig når du får 15.000 egg levert i hønsehuset hver eneste dag? Svaret er pudding! Bli med til Lars Erik Ek og hør hele historien.

Hør mer om EK Gårdskjøkken i Matskattpodden

Episode 4: Aspargeseventyret på Hvasser

I slutten av april skjer det! Legger du øret ned på jordet, kan du formelig høre det buldrer av vekster som vil opp i dagslyset! Hos Brødrene Freberg er det det akkurat nå vårens vakreste eventyr starter. Lytt og lær, om den myteomspunnede grønnsaken…selveste aspargesen! Både grønn og hvit. Ja, for du vet det er samme plante?
Hør mer om Hvasser Asparges i Matskattpodden