Matskattpodden - MENYs podcast om Matskatter
Matskatt-podden er et ambisiøst prosjekt der målet er å få litt flere til å bli litt klokere på norsk mat.
Pål Knutsson Medhus inviterer Matskatt-produsenter til spennende samtaler om produkter, idéer, bruksområder og smaker. Deltagerne deler tankene sine om norsk mat, egen virksomhet og hvordan man gjennom samarbeid, når målene man setter seg.
Podcastene hører du der du vanligvis lytter, men følg med på denne siden.
Her presenterer vi Matskatt-produsentene og deler lenker til podcastene etter hvert som de blir publisert.
Episode 1: ASK Spekehus
Anne Marte og Kristoffer er kunstnerne som satset på spekepølser laget etter italiensk tradisjon, med norske råvarer. De mener kvalitet og dyrevelferd går hånd i hånd og snarveier aldri lønner seg.
Episode 2: Det er slutt på biffbingo!
Prima Jæren hadde sett seg lei på variasjonen i kvaliteten på norsk biff. Nå har 1.500 norske bønder avtale med Prima Jæren om levering av ANGUS-kvalitet som sikrer forbruker en jevn høy kvalitet på biff av norsk Angus.
Episode 3: En eggende historie
Verpedato på eggkartongene sikrer deg eggene du trenger! Enten det er dagsferske egg til frokosten neste dag, eller litt eldre egg til det perfekte sukkerbrødet. Og hva gjør du egentlig når du får 15.000 egg levert i hønsehuset hver eneste dag? Svaret er pudding! Bli med til Lars Erik Ek og hør hele historien.