Biff fra MENY Angus

Bak en ordentlig god biff ligger lidenskap, god dyrevelferd, norsk natur og en gjeng engasjerte kokker. Det er nettopp dette du får når du velger MENY Angus. Resultatet er et kjøtt som er bedre marmorert enn annet biffkjøtt, og som gir en smaksopplevelse du bare må oppleve.

MENY Angus er garantert mørnet i 21 dager, og håndskåret i din lokale MENY-butikk.

Jan Arne Moen

MENY Colosseum

Hva skal du servere til biffen?

Flank Steak er enkelt å steke/grille, og aller best blir det når kjøttet skjæres i tynnere skiver på tvers av kjøttfibrene.

Emil Myrvang

MENY-Lauget

Culotte har et delikat fettlokk, som i likhet med andebryst blir delikat sprøtt når det brunes. Dette gir masse god smak!

Anita Svendsen

MENY-Lauget