Julens ribbe
bilde av embelem

Julens ribbe

Ribbe serveres hos de aller fleste en gang i løpet av jula, og mange har ribbe på selveste julaften. Ribbe gjør seg nesten selv, det eneste du må passe på er å få svoren sprø. Resten av tiden kan du vie til det gode tilbehøret.

Den klassiske julemiddagen

Lag medisterpølser, medisterkaker, en god ribbesaus og surkål til ribba. Er det knapt med tid, finner du alltid det gode tilbehøret hos MENY.

Dette må du huske på til ribbemiddagen

En god ribbe begynner med gode råvarer og må tilberedes riktig for å få det perfekte resultatet.
Her er våre beste tips og triks til den beste ribba med sprø svor:

Vår aller beste ribbe

Med god marmorering og kjøttfylde kan du sørge for at julemiddagen blir en suksess uten sidestykke. Jæren Smak-ribbe finner du i alle MENY-butikker og på nett.

Godt tilbehør:

Slik bruker du restene av ribba

Ribbe til overs? Fortvil ikke, det finnes mange spennende måter å bruke restene på! Asiatiske smaker egner seg godt med ribba, men røyksmak og et hint av sommer kler også ribba spesielt godt. 

Ny vri på juleribba

Har du lyst til å servere noe litt annerledes i romjula, eller er du litt lei de samme gamle julesmakene?
Prøv noen av disse oppskriftene for en spennende vri på ribba: