Last ned MENY-Appen for Kuponger, nettbutikk og tilbud rett i lomma!
Kokk Kjartan Skjelde og MENY-Lauget oppsøker norske Matskatt-produsenter og lager nydelig mat av lokale råvarer. Bli med på skattejakten!
På Skjærgaarden gartneri utvikler de metoder som kan revolusjonere landbruket. Alt handler om å lære av naturen og finjustere balansen i jorden.
Grytidlig hver sommermorgen kjører melkebilen fra støl til støl i Valdres og henter melk fra kyr på ferie. Stølsmelken gir fantastisk Bufarost.
Hester har fått urkornet svarthavre i alle år for at de skal løpe raskere. Da må det vel være bra for oss også?
Gründeren bak Lerstangkylling, Aadne Søyland, ser et verdiskifte i og utenfor landbruket. For ham var det en selvfølge å satse på topp kvalitet.
På Hanasand Gård dyrker de 30 nydelige tomatsorter. Røde, gule, runde, sunne perler på en snor.