Kunnskap om råvarer og matlaging er viktig for å ivareta vår matkultur. Den kan gå tapt om vi ikke sørger for kunnskapsoverføring, opplæring og fokus på matfagene. I tillegg er trygge arbeidsforhold en selvfølge - for trivsel, mestring og livskvalitet.
I MENY jobber vi med kompetanseutvikling for alle, uansett utgangspunkt. Vi tilbyr opplæringsprogrammer og kurs, og har utviklet en digital læringsplattform som alle har tilgang til.
MENY satser på lærlinger. Vi ønsker å ivareta og fremme matfagene; som ferskvarehandler, butikkslakter og sjømathandler. Salgsfaget er også viktig for kompetanse om gode kundeopplevelser. Målet er å ha 200 lærlinger i året. I dag har nær tusen ansatte, eller matarbeidere som vi kaller dem, fagbrev.
MENY skal være bransjens mest attraktive arbeidsgiver gjennom trygge og ordnede arbeidsforhold, de dyktigste lederne og de mest kompetente matarbeiderne. De ansatte får mulighet til å utvikle seg, og å dyrke sin lidenskap for mat og unike kundeopplevelser.