Hopp til hovedinnhold
Åpne eller lukke hovedmenyen
Kundeavis
Finn butikk
Kundeservice
Nettbutikk
Tilbud
Oppskrifter
Tema og aktuelt
Bærekraft og samfunnsansvar
Bli Trumf-medlem
Kuponger
Ukesmeny og middagstips
100% fornøyd-garanti
Ledige stillinger
Nettbutikk og hjemlevering
Bedriftskunder
Last ned MENY-appen! Kuponger, nettbutikk og tilbud rett i lomma
iOS
Android
Kuponger
Logg inn
Nettbutikk
Tilbud
Oppskrifter
Tema
Hjem
Oppskrifter
Restemat
Lag noe godt av restene!
Har du rester til overs? Disse kan raskt bli til noe godt neste dag! Bruk rester av kjøtt og grønnsaker i en omelett, en wok eller en pai. Frukt som har ligget litt for lenge kan bli en smoothie. Vi har samlet våre beste tips til restematen!
Steam buns med hoisin ribbe
Under 20 min
Saftige potetkaker
Under 20 min
Pinnekjøtt postei
20 - 40 min
Kalkunsmørbrød med waldorfsalat
Under 20 min
Lefserull med pinnekjøtt og rødbetsalat
20 - 40 min
Rester av kalkun i lefse
Under 20 min
Strimlet lam i ølsaus
Under 20 min
Steamed buns med svinekjøtt
Over 60 min
Ribbesandwich med epleslaw
Over 60 min
Potetmos med pinnekjøtt og flatbrød
20 - 40 min
Ribbe med asiatisk vri
20 - 40 min
Strimlet lammelår i wrap
Under 20 min
Vietnamesisk sandwich med ribbe og syltede grønnsaker
40 - 60 min
Ringerikspotet på rugbrød
Under 20 min
Thaisalat med vegetarbiff
Under 20 min
Hjemmelagde krutonger
Under 20 min
Omelett med stekt ris
Under 20 min
Grønn smoothie med avokado og spinat
Under 20 min
Frokostomelett med skinke
Under 20 min
Paginering
1
2
3
4
›
Hjelp